Rafting u Omišu: Team building za Karate Fitness grupu

Savršen spoj aktivnog odmora i timskog duha na prekrasnoj Cetini

5/19/2024

Dana 11. svibnja, naša Karate Fitness grupa krenula je na nezaboravno putovanje na rafting u Omišu. Ovaj četverodnevni izlet bio je savršen spoj aktivnog odmora i timskog duha, što nam je omogućilo da se opustimo, povežemo i zajedno doživimo novu avanturu.

Dan 1: Dolazak i prvi dojmovi

U Omiš smo stigli u večernjim satima, taman na vrijeme da osjetimo čaroliju starog gradskog centra. Prošetali smo uskim ulicama i večer završili uz piće u jednom od lokalnih kafića među povijesnim građevinama. Večer je protekla u smijehu i priči, a uspjeli smo skupiti i nekoliko novih anegdota za pričanje.

Dan 2: Rafting i druženje

Drugi dan započeli smo uz zajedničku kavu na terasi jedne od naših kamp kućica uz more. Nakon buđenja uz miris mora i svježe kave, krenuli smo na rafting avanturu.

Rafting niz rijeku Cetinu bio je nadrealan – bilo je tu prevrtanja, skakanja s litica, zaglavljivanja na stijenama i borbe s brzacima. Dok nas je priroda okruživala svojom revitalizirajućom ljepotom, svaki trenutak tražio je timski rad.

Nakon što smo se vratili u kamp, započeli smo roštilj. Ograničivajući faktor bila je veličina roštilja jer hrane je bilo za malu vojsku – od mesa do povrća, složili smo balansiran obrok za sve. Smijali smo se i uživali uz hranu i u dobrom društvu, a večer smo završili u jednoj od naših kamp kućica uz zabavu koja je trajala do kasno u noć, tj. rano u jutro.

Dan 3: Plaža i trening

Treći dan bio je rezerviran za intenzivni i dubinski oporavak. Uz naš smještaj, protezala se predivna pješčana plaža na kojoj smo se sunčali i kupali. No, nismo se željeli previše opustiti, pa smo poslijepodne otišli trenirati u obližnji fitness centar. Omekšati se ne smije.

Dan 4: Ne želimo natrag

Zadnji dan započeli smo zajedničkim doručkom, znajući da nas čeka još jedan kvalitetan trening, nakon čega smo još jednom posjetili plažu. Vremena za ljenčarenje nije bilo, pa smo se još jednom zaputili u fitness centar. Tijelo - um - duh...

U poslijepodnevnim satima, odmorni i puni dojmova, krenuli smo natrag prema Zagrebu.

Hvala svima koji su sudjelovali i učinili ovaj put nezaboravnim! Posebna zahvala agenciji Mirabella Tours na izvrsnoj organizaciji raftinga i gostoprimstvu.

Ovo je tek jedna od mnogih sličnih aktivnosti koje nas čekaju u budućnosti!