Krk Kup 2024.: Nezaboravno trodnevno putovanje

S plaže u dvoranu pa ponovno na plažu

6/12/2024

U subotu 8. lipnja, na prekrasnom Krku, održan je 16. Krk Kup 2024., karate turnir u katama i borbama za uzraste do kadeta/kinja. Turniru je pristupilo 340 natjecatelja iz cijele Hrvatske.

Povodom natjecanja i lijepog vremena, dio naših članova otputovao je na more i na otoku Krku tri dana stvarao nezaboravne trenutke. Tijekom dana, opuštali su se uz more, plivali, ronili, igrali odbojku na pjesku i ping pong, okupljali oko roštilja i uživali u zajedničkom vremenu i prirodi koju otok nudi.

Kao i na plaži, atmosfera na natjecanju bila je izuzetno pozitivna. Naše su se djevojke uvjerljivim nastupima na natjecanju predstavile u najboljem svijetlu i popunile binu osvojenim odličjima:

  • 🥇 Ema Višnjić

  • 🥈 Lana Kolić

  • 🥉 Petra Čerina

  • 🥉 Klara Višnjić

Čestitamo svim natjecateljima na ustrajnosti i disciplini, kao i njihovim tenerima i ostatku kadra uključenog u realizaciju natjecanja na visokoj razini.

Zbog savršenog miješanja sportskih, edukativnih i rekreacijskih aktivnosti, ovo putovanje bilo je vrlo uzbudljivo i korisno za cijelu ekipu. U budućnosti se nadamo vratiti na Zlatni otok po još jedno nezaboravno iskustvo.