Imamo novu prvakinju Hrvatske!

Izvrsni rezultati naših natjecatelja na Prvenstvu Hrvatske

10/23/2023

Dragi naši članovi i ljubitelji karate sporta,

ponosno vam donosimo najnovije vijesti o uspjesima naših mladih natjecatelja na Prvenstvu Hrvatske u borbama za mlađe uzraste, održanom 21. i 22. listopada 2023. godine u Prelogu, predivnom gradu smještenom u Međimurju, sjevernoj Hrvatskoj.

Ema Višnjić, Meri Musulin i Ivan Vulić pokazali su svoju nevjerojatnu predanost, borbenost i talent na ovom prestižnom natjecanju pod stručnim vodstvom trenerice Ivane Protuđer.

Ema Višnjić
Zlatna medalja u kategoriji Djevojčice 12 godina +55 kg

Naša mlada karatistica Ema Višnjić izborila je mjesto prvakinje kroz četiri impresivne i uvjerljive pobjede tijekom natjecanja:

1. borba - pobjeda 6:1
2. borba - pobjeda 2:0
3. borba - pobjeda 8:0
Finale - pobjeda 3:1

Meri Musulin
Srebrna medalja u kategoriji Djevojčice 11 godina -44 kg

Naša mlada karatistica Meri Musulin izborila je 2. mjesto, uvjerljivo pobjeđuje protivnicu u polufinalu, nakon čega nažalost gubi u finalu. Vrlo dobar rezultat.

Osim Eme i Meri, naš mladi borac Ivan Vulić također je sudjelovao na natjecanju i umalo osvojio broncu u kategoriji Dječaci 14 godina -51 kg. Iako se ovoga puta nije popeo na postolje, njegova hrabrost i trud su nevjerojatni, a osvojeno 5. mjesto samo dodatno obogaćuje uspjeh na ovom natjecanju.

Ovi izvanredni rezultati ne bi bili mogući bez neizmjerne strasti i truda naših mladih karatista, podrške njihovih obitelji i klupskih kolega, te višegodišnjeg stručnog rada trenera.

Članovi našeg kluba nerijetko pokazuju što znači biti pravi šampion, ne samo na tatamiju, već i u životu.

Bravo svima!