Hećimoviću zlato na CRO OPEN-u

Cro OPEN, Zagreb 16.rujna,2006.

U dvorani 2 Doma sportova održan je 6. po redu Cro Open na kojem je Karate klub Croatia nastupio je s pet natjecatelja uz vrlo dobar ucinak.
Najbolji rezultat ostvario je Petar Hecimovic (1:0) osvojivši zlato u kategoriji – 70 kg. Nakon tri pobjede u eliminacijskom dijelu u finalu je svladao Opatijca Gorana Lucina i time istaknuo ozbiljnu kandidaturu za nastup u reprezentaciji RH na skorašnjem SP u Tampereu (15-18 listopada,2006.).
Nikola Dukic je uz prosjecan nastup, nakon poraza od «dragovoljca» Vucica osvojio 3. mjesto u kategoriji –80 kg.
U juniorskoj konkurenciji nastupili su Cejvanovic, Blažicevic i Gajica. Matija Blažicevic (- 65 kg)je nakon dvije pobjede pružio odlican otpor favoriziranom Cvetkovskom (Makedonija), te u tijesnoj završnici finalnog ogleda izgubio 5:6.Bilo je to dovoljno za drugo mjesto-vrlo dobar rezultat, pogotovo s obzirom nacinjenicu da je Cvetkovski ostavio možda najbolji dojam na turniru. Leon Gajica (-80 kg), takoder je osvojio 2. mjesto nakon tri pobjede i poraza u finalu od Vucica (1:2).Dobar nastup uz nekoliko vrlo atraktivnih poena (polufinale), te malu nesmotrenost u finalu zbog koje je izgubio 1. mjesto. Cejvanovic Ismaru pripala je bronca uz «toplo-hladno» nastup.Najprije je deklasirao Horvata (7:2), da bi u polufinalu glatko izgubio od Rule (Kaplast).

 
 
     
 
© copyright 2010. prokarate.eu. All rights Reserved