MIRNA ŠENJUG POSTALA ČLANICOM KARATE KLUBA CROATIA

Nakon dugogodišnje suradnje, u kojoj su imali prilike uživati i sudionici posljednja dva Karate kampa u Zadru, ove jeseni članicom Karate kluba Croatia postala je trostruka europska prvakinja Mirna Šenjug.

Mirna je, nakon izrazito uspješne kadetske i juniorske karijere (srebro i bronca na kadetskim prvenstvima Europe, dva puta srebro na juniorskim prvenstvima Europe, bronca na juniorskom prvenstvu svijeta, članica ekipe koja je osvojila srebro i tri bronce na juniorskim prvenstvima Europe i broncu na juniorskom prvenstvu svijeta), svoje najznačajnije rezultate ostvarila kao seniorka. Osim već spomenutog trostrukog osvajanja prvenstva Europe (2007., 2008. i 2010.), Mirna je i tri puta osvajala broncu (2006., 2009. i 2011.) te kao član ekipe srebro i pet puta broncu. Potvrda svjetske seniorske kvalitete stigla je na prošlogodišnjem prvenstvu svijeta gdje je osvojila broncu. Osvajala je medalje i na mnogim renomiranim inozemnim natjecanjima (Open de Paris, German Open, Italian Open, Dutch Open, Austrian Open, i dr.), a državna je prvakinja od 1998. godine. Ovakav izuzetan kontinuitet sjajnih rezultata osigurao je Mirni i status vrhunskog sportaša prve kategorije prema kriterijima Hrvatskog olimpijskog odbora koji ima od 2007. godine.
Iznimna nam je čast i priznanje što je Mirna prepoznala kvalitetu trenerskog kadra i sjajne uvjete treniranja koji se pružaju u našem klubu te nam se odlučila pridružiti.
 
 
     
 
© copyright 2010. prokarate.eu. All rights Reserved