Ivan Blažičević izborio EP u Bakuu 2012.

Na izlučnom turniru, održanom u dvorani OŠ Borovje 20. studenog 2011. Ivan Blažičević je s tri pobjede iz isto toliko nastupa izborio nastup na predstojećem EP u Bakuu (Azerbajdžan) u veljači iduće godine. Iako je svu trojicu protivnika u kategoriji juniora do 68 kg nadvisio rezultatom 1:0 nijedna od pobjeda nije dolazila u pitanje. U prvom kolu je bio bolji od Molnara iz Studenta, u drugom od Lamešića iz Kaplasta i u finalu od Kanjira iz Varaždina. Ponovo je Ivan imponirao sigurnošću koja je veliki poticaj da uz kvalitetan rad u iduća dva i pol mjeseca kandidira za najviši plasman na samom EP u Azerbajdžanu.

Josip Vodopija je nastupio u kategoriji U21 preko 76 kg i u prvom kolu je nakon vrlo neizvjesne borbe izgubio od Vinka Ursića Glavanovića u produžetku. Josip ima za čime žaliti jer je vodio 1:0 do zadnje sekunde prije kraja protiv favorita kategorije. U borbama su još nastupili Croatijini Tajana Grebenić i Ivša Galić.

U pojedinačnoj konkurenciji u katama nastupio je kadet Anđelko Meter. Po novim pravilima izbora za predstavnika nacionalnih postava, Anđelko je nakon pet izvedbi, i ispred dva suca i pet trenera koji su ocijenjivali natjecatelje zauzeo drugo mjesto. Isti rezultat je imao i muški kata tim u sastavu Ivan Šakić, Marko Šakić i Anđelko Meter, kao i ženski kata tim u sastavu Tea Vujčić, Valerija Gmajnički i Nika Jukić.

 
 
     
 
© copyright 2010. prokarate.eu. All rights Reserved