Juniorke i juniori ekipni prvaci Zagreba u katama

 U nedjelju 03. travnja 2011. na Pešćenici održano je Prvenstvo Zagreba  u katama za sve uzraste osim seniora. U konkurenciji kata ekipno, ženski juniorski kata tim (Tea Vujčić, Nika Jukić, Valerija Gmajnički) osvaja zlatno odličje, muški juniorski kata tim (Anđelko Meter, Marko Šakić, Ivan Šakić) nije ništa lošiji jer u polufinalu vrlo uvjerljivo pobjeđuju ekipu „Princa“ (4:1) koja je bila predstavnik nacionalne vrste na zadnjem EP za kadete i juniore održanom u Novom Sadu. U finalu su savladali ekipu „Poleta“ (5:0).  
U pojedinačnoj konkurenciji najuspješnija je bila Nika Jukić koja je osvojila 1. mjesto u juniorkama i 3. mjesto u kadetkinjama. Tea Vujčić u juniorkama gubi od svoje klupske kolegice te zauzima 2. mjesto. Kadeti Anđelko Meter i Marko Šakić, kao i mlađi kadet Dominik Keča i mlađa kadetkinja Valerija Gmajnički kroz repasaž dolaze do 3. mjesta.

Mateo Meter je jedan od najmlađih natjecatelja KK Croatie koji je nastupio u nedjelju te osvojio u mlađim učenicima 3. mjesto.

            Također su nastupili kadeti Dejan Aleksić i Vedran Muhar koji gube u borbi za treće mjesto od svojih klupskih kolega; mlađi kadeti Tošev Sven i Dominik Kuhar; učenici Matija Fadiga, Ivan Štefanac i Luka Vrdoljak; mlađe kadetkinje Karla Šajnić, Marina Rašić i Melita Kovačić; učenica Ena Vojvodić i mlađa učenica Josipa Kolić koja gubi u borbi za treće mjesto.

              

 
 
     
 
© copyright 2010. prokarate.eu. All rights Reserved